Előadók

Szokolay Zsolt

Szokolay Zsolt

1999 óta a média és az internet világában. Nyolc éven át vezette az akkor még harmadik legnagyobb magyar média csoportot, az Expressz Magyarország Zrt-t. A multinacionális környezet lehetővé tette, hogy közvetlen részese legyen a dot.com világ első eufóriájának, az összeomlást követő stratégia keresésnek, az online üzleti modellek kialakításának és egy vállalatcsoport offline-ból online felé történő átalakításának. Ezt követően számos internetes projekt irányítója illetve tanácsadója. Jelenleg a Libri Média üzletfejlesztési projektjeinek – mobil és smart tv applikációk, VOD,  CRM vezérelte ajánló rendszer, loyalty card rendszer,  tranzakcionális üzletág – vezetője. Egyes projektek a Libri Média hat országára, más projektek a Libri Csoport teljes hálózatára terjednek ki, számos külső partner együttműködésével.

Kapcsolódó események

Mire költenek a nagyok – kerekasztal
Résztvevő: Bognár Ákos (Játéknet.hu Kft.), Pap Balázs (Netrisk.hu Zrt.), Starcz Ákos (Shopline Nyrt.), Szokolay Zsolt (Libri Média Kft.)
DÉLUTÁNI szekció - A CSATORNÁN | 2013.11.14. 16:25 - 17:25 | Előadás
Kultúra több csatornán

A Libri Csoport a gazdaság egy speciális területén, a kultúra piacán játszik jelentős szerepet. Miként vesz részt a Libri a hagyományos könyvkereskedelem átalakulásában? Merre látja jövőjét az egyik legnagyobb forgalmú portál, a PORT? Hogyan diverzifikálja tevékenységét az offline irányból érkező kulturális programajánló, a Fidelio? Miként éri el a Libri Csoport a kultúra fogyasztókat a különböző csatornákon, és hogyan integrálja ezeket az üzleti modelljébe?

Előadó: Szokolay Zsolt (Libri Média Kft.)
DÉLELŐTTI szekció | 2013.11.14. 10:55 - 11:20 | Előadás

Ossza meg ismerőseivel!