Előadók

Steigervald Krisztián

Steigervald Krisztián

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán végzett 1999-ben marketing szakirányon. Ezután ott maradt az egyetemen Ph.D. hallgatóként, miközben kipróbálva magát először egy pécsi reklámügynökség gyakornokaként, majd mit ifjúságkutató, egy szakmunkásképzőben tanított fél évig. Idővel a PTE marketing kutatója lett, később pedig egy helyi piackutató cég munkatársa. 2003-ban döntött úgy, hogy felhagy a vidéki léttel, és felköltözött Budapestre. Egy multinacionális piackutató cégnél végigjárta a ranglétrát, utolsó posztjaként a cég FMCG kutatásaiért felelt, emellett egy újfajta kutatási módszertan (szemkamera) felelőse volt a CEE régióban.

Napra pontosan 8 év után, 2011-ben hagyta el a multi világot, és alapította meg a saját cégét, az Emocionális Marketing Kft-t. A Magyarországon egyedülálló marketing ügynökség saját belső piackutatói háttérrel rendelkező marketing tanácsadó és kivitelező cég, amely jelenleg 6 szakértővel működik. Partnereik két csoportra oszlanak: egyrészről kis- és középvállalkozások marketing tevékenységét végzik sikeresen, külsősként; másrészről multinacionális cégek megbízható, állandó partnerei. A piackutatás mellett média- és kreatív kampánytervezéssel, kampány kivitelezéssel, online fejlesztéssel és marketing szaktanácsadással, valamint sales- és marketing tréningekkel foglalkoznak.

Krisztián egykoron versenyszerűen úszott, az országos 8-ik helyezett mellúszó mostanában szívesen teniszezik, biciklizik, és készül a 2014-es IRONMAN váltóra.

Kapcsolódó események

Emocionális marketing és kutatás a több csatornás kommunikáció elősegítésére

A marketing fejlődése az utóbbi években újra felerősödött. A 80-as évek fogyasztói magatartása után a 2000-es évek vásárlói magatartása került a fókuszba. Az évtized végén kezdődő gazdasági válság azonban teljesen megváltoztatta az addigi gondolkodást, és új iskolákat indított el. A korábban a racionális elvekhez, „száraz” közgazdasági doktrínákhoz is kötődő marketing még nem tudott (vagy nem akart) úgy foglalkozni a vásárlókkal, hogy ők tulajdonképpen emberek. Ma már tudjuk, hogy a döntések 80%-a érzelmi alapon történik. Ha a gondolatokra tudunk hatni, azzal együtt az érzelmekre is tudunk hatni. Nyilván ennek több szintje van, könnyen lehet hatni a tudatos gondolatokra, de a valódi kihívást a tudatalatti „befolyásolás” jelenti. Viszont valódi érzelmekre csak akkor lehet hatni, ha az érzelmi marketinggel foglalkozók is tisztában vannak a test, az agy működésével és a várható vásárlók/fogyasztók reakcióival.

Előadó: Rákosi Krisztián (Emocionális Marketing Kft.), Steigervald Krisztián (Emocionális Marketing Kft.)
DÉLUTÁNI szekció - A CSATORNÁN | 2013.11.14. 14:00 - 14:20 | Előadás

Ossza meg ismerőseivel!