Előadók

Kovács András

Kovács András

Kovács András a Magyar Posta Üzleti Ügyfelek Értékesítési Igazgatóságán a KKV Értékesítési Osztály vezetője. 1995 óta értékesítési területen dolgozik, elsősorban a KKV és mikro üzleti szegmens kiszolgálására irányuló szakterületek vezetőjeként.  Jelenleg a Posta azon sales menedzsereit irányítja, akik a cég levél, logisztikai és nyomdai szolgáltatásait ismertetik meg a KKV ügyfélkörben. Olyan dinamikus csapat vezetője, akik a cégek komplex igényfelmérését követően - a vállalkozások értékláncába beépülve - adnak termék-, illetve szolgáltatási ajánlatokat, majd kötnek szerződéseket.
Korábban a Magyar Telecom több értékesítési területének vezetőjeként szintén a kisvállalkozói ügyfelek kiszolgálásának megvalósítását, támogatását és fejlesztését irányította.  Munkájában mindvégig nagy hangsúlyt fektet a piaci igényeknek megfelelő üzletfejlesztésre és az ügyfélkapcsolati tevékenységet támogató rendszerek kiépítésére, működtetésére.

Kapcsolódó események

Multichannel a csomagkézbesítésben

Az elmúlt évek egyik jól megfigyelhető tendenciája, hogy a webáruházaktól megrendelt termékeket a vásárlók egyre nagyobb része nem az otthonában kívánja átvenni, hanem a számára optimálisabb helyszínen. Ezt leginkább a vásárlók életvitele indokolja, hiszen a legtöbben nem tudják a futár érkezését otthonukban várni, saját maguk szeretnék eldönteni, hogy a terméket hol és mikor akarják átvenni és milyen módon akarnak azért fizetni. Ez világszerte tendencia, melynek okán csomagátvételi pontokat és csomagautomata hálózatokat hoznak létre a logisztikai cégek. Így teszi ezt az MPL is, saját postai hálózata mellett ma már 125 MOL PostaPonton is átvehetőek a csomagok, jövő év elejétől pedig elsőként csomagautomatákat fog forgalmas pontokon elhelyezni. Az MPL-nél fokozottan érvényes a mondás, miszerint: "miért várna a csomagjára, amikor a csomagja vár Önre".

Előadó: Kovács András (Magyar Posta Zrt.)
DÉLELŐTTI szekció | 2013.11.14. 12:10 - 12:35 | Előadás

Ossza meg ismerőseivel!